Tietoja

Dronella vaikeasti tavoitettavien kohteiden tarkastukset onnistuvat turvallisesti, edullisesti ja tehokkaasti. Ilmasta tehtävä kuvaaminen antaa täysin uuden mahdollisuuden tarkastella kohdetta perspektiivistä, johon muuten ei olisi mahdollisuutta. Jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset ja kaikkiin toimeksiantoihin vastataan ammattitaidolla ja tyytyväisyystakuulla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Länsi-Suomen ilmakuvaus on nopea ja laadukas ilmakuvauksen ammattilainen.

Länsi-Suomen ilmakuvaus toimii pääasiassa läntisen Suomen alueella ja yrityksen kotipaikka on Rauma. Sovittaessa toimeksiantoja voidaan suorittaa alueen ulkopuolellakin.

Yrityksen RPAS lennättäjä on suorittanut turvalliseen lentotoimintaan perehdyttäviä kursseja ja kokemusta on viranomaistehtävissä lentämisestä. Yrityksen toiminta on vastuuvakuutettu ja se on rekisteröity Traficomiin lentotyötä tekeväksi. Toimeksiannoissa otettuja kuvia ei julkaista ilman toimeksiantajan suostumusta eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Lentotyössä noudatetaan Trafin OPS M1-32 ohjetta, jonka perusteella jokaisesta lentotehtävästä tehdään toimintakuvaus ja turvallisuusarviointi turvallisen lentotoiminnan takaamiseksi.

Laitteisto:

DJI Mavic 2 Enterprise Dual

Lentoonlähtöpaino: 899g

Mitat kokoon taitettuna: 214x91x84, lentovalmiina 322x242x84mm

Max. lentoaika yhdellä akulla: 29min (akkuja on 3 kpl)

Kamera: M2ED lämpökamera (FLIR) ja M2ED Visual Camera (1/2.3″ CMOS, 12 Megapikseliä)

Itselämpenevät akut, toimivat myös kylmällä ilmalla

Valonheitin hämäriin valaistusolosuhteisiin